Bolet d’aparició irregular a la serra depenent dels anys. L’any 2006 es trobaven carlets a totes bandes, i es tornava amb els cistells ben plens. La seva carn és consistent, de sabor una mica amarg, però ideal per a preparar estofats o bé per a fer en remenats de bolets. El seu color és rosat amb taques més intenses d’un color vi. Les làmines blanques o més rosades ens indiquen que són una mica vells. El seu peu és de color blanc i tacat de color rosat i vi.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Etiquetas
Apagallums
(1)
Brasas
(1)
Camagrocs
(11)
Carlet
(8)
Ceps
(3)
Fredolics
(23)
La Mola
(3)
LLanegas
(6)
LLanegas Negras
(3)
llengua de bou
(2)
Menus
(9)
Molleric Granellut
(1)
Montseny
(2)
Ou de Reig
(5)
Paisajes
(18)
PEU DE RATA
(1)
ROVELLONES
(83)
Rovellones y LLanegas
(1)
Ruisiñols
(3)
Setas
(65)
Sorpresas
(2)
Trompetas
(10)
Trompetas de la muerte
(10)
Trufas
(3)
No hay comentarios:
Publicar un comentario